Betaling en levering

Levertijd;
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:30 worden gedaan, worden dezelfde dag nog verzonden. Op de product pagina staat een indicatie van de levertijd. Levering verloopt via de postbode/ pakketbezorger van Postnl of DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 8:00 en 18:00 plaatsvinden. Brievenbuspakketjes worden niet op maandag bezorgd. U ontvangt van ons altijd een track & trace code via uw opgegeven email adres, zodat u de bestelling kunt volgen. Helaas hebben wij verder geen invloed op de bezorgdiensten, dus het moment van aflevering kunnen wij niet altijd garanderen. Mocht er onverhoopt iets mis gaan, of er zijn problemen met de levering, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Dan gaan wij dit uiteraard voor u oplossen. Indien u iets heeft gekocht waarbij u een inlogcode van ons ontvangt, zullen deze dezelfde werkdag uiterlijk vóór 21:00 worden toegestuurd.

 

Verzendkosten;

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:
Altijd gratis levering!

 

Verkeerd bezorgadres;

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

Garantie & Klachten
Garantie;
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

 

Klachten;
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@autorijschoolgertjanboer.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Winkelwagen